Persoane interesate

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Radio cu dinam

 Mi-am dorit de mult un asemenea radio pe care sa-l folosesc in drumetiile mele cu cortul. El are 3 baterii Ni-MH reincarcabile,deasemenea mai poate functiona si cu 3 baterii AA.Se pot incarca bateriile Hi-MH si cu un adaptor AC conectat la priza timpde 8 ore.In caz de urgenta fara nici-o sursa de alimentare se invarte manivela dinamului continuu si se poate incarca tel.mobil,asculta radioul etc.
 Radioul este prevazut cu lanterna (lumina alba) cu sirena si flash (lumina rosie)
 Pe spatele radioului se gaseste manivela dinamului cat si o mufa pt.mono-casti.Tot aici se afla si un indicator led de incarcare.Pt.incarcarea tel.mobil acesta se conecteaza la mufa jack aflata pe lateral si se invarte la manivela timp de 10-15 min.aproximativ,dat fiind faptul ca amperajul bateriilor variaza.Acest interval de rotire a manivelei dinam asigura o convorbire, la mobil, de 2-3 minute aproximativ.
Gama de frecvente:FM:87-108 MHz ; MW:525-1610 kHz ; SW1:3,2-9,0 MHz si SW2: 9,0-22,,0 MHz. Puterea de iesire 125mW. Sursa de alimentare:Acumulator reincarcabil 3,6 V(inclus) baterii AA(neincluse) si adaptor 5V(neinclus)              Casti 8-32 ohm 3,5 plug ( nu sunt incluse)                  Dimensiuni: aprox.220x160x60 mm.                                                                                     

2 comentarii:

  1. Buna Vali
    De unde l-ai cumparat si la ce pret ?
    este foarte simpatic ... si deosebit de util (incarcarea bateriei la telefonul mobil)...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,multumesc si pt.mail-ul trimis.Radioul l-am cumparat,de Craciun, din Auchan Titan si m-a costat 133 roni.Multa sanatate si drumuri insorite.

    RăspundețiȘtergere

Atentie la neatentie!