Persoane interesate

miercuri, 19 ianuarie 2011

Briceag Opinel Nr.08

Briceag frantuzesc cu lama din otel inoxidabil si maner din lemn.Lama se poate bloca atat deschisa cat si inchisa cu ajutorul unui inel special.Am gasit o teaca in care l-am pus in pozitia deschis,pt.ca am avut surpriza sa nu-l pot deschide.Am taiat cu el o rosie,am sters lama cu un servetel si l-am inchis. Noroc cu patentul de la un multi tool cu care am tras de lama blocata ca altfel slana ramanea necrestata de opinel.   

3 comentarii:

  1. Buna Vali.M-ar interesa si pe mine un briceag Opinel.Cit costa si de unde se poate cumpara?Tine taisul,se poate ciopli bine cu el? Imi plac si mie articolele gen buscraf-supravietuire dar cred ca intr-o situatie reala o sa fim prinsi cam nepregatiti deoarece aceste situatii eu le consider instantanee,cum ar fi accident ,cutremur, inundatii si cred ca atunci nu prea am gasi tot ce ne pregatim asa pe timp de pace.Dar la aceste probleme mai ramine de discutat,tara noastra e cam mica pentru o adevarata supravietuire.Multumesc pentru aprecierea facuta blogului meu.Cat mai multe achizitii folositoare , postari pe blog si ture in natura.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu un Opinel Nr. 09 cam dezamagit de el cand la-m cumparat ma ganeam mai ce poate face asta cu lama asta asa subtire dar incepand sa ma folosesc de el chiar m-a surprins. Acum fiecare cutit cu lama lui, fiecare isi afla folosul ca e mai subtire sau mai groasa. eu am dat pe el putin peste 40 roni de recomandat eu il recomad tuturor, apoi de aici fiecare ce isi doreste de la un cutit si ce vrea sa faca cu el. Bafta in toate !!!

    RăspundețiȘtergere

Atentie la neatentie!